Exclusive: Behind the scenes with The Factory. Part one: Drenched in water.

Come take a look behind the scenes as Norwegian pop band The Factory shot their upcoming video Fall out of love.

Text Michael Hartmann

March 16, 2019

Four men on a stage in an abandoned ware house. Winter outside, cold inside. And suddenly, water pouring down over vocalist Eivind Jøransson and his band as they deliver an energetic performance in front of a freezing crew. Here’s a look behind the scenes. All photos by Alice Asplund.

KLADD – NOT FOR PUBLICATION

This was the scene…

Storylinen: Trekantdrama mellom Eivind, som vil at damen skal fall out of love.  Asle ber Eivind om en beskrivelse av storylinen.

 

Asle: Å stå i vennet: Ekstremt kick. Intens opplevelse og situasjon. Samtidig utrolig kaldt. fire menn i boxere etterpå rundt en mobil varmeovn og frøs utrolig. Med vannet, følte oss som rockestjerner, men ikke rundt ovnen.

 

Vann kan skade instrumentene, men brukte billlig ereinstrumenter som de ikke er så redde for, hadde ikke brukt det med de vanlige instrumentene. Men de fungere fremdeles. Gikk ikke uto ver kvaliteten eller noe å bruke billige instrumenter, gikk fint.

 

Låten er pop, men stilen og uttrykket i videoen er litt mørkere og litt mer rock. Vi føler at vi har funnet oss selv litt mer utseendemessig i det siste, klesstil og styling mm.

 

 

Avsluttende tekst kommer her og blir en perfekt avslutning på denne første delen av en kul, todelt story om et band som spilte einn en kul musikkvideo med masse vann ned fra scene og gode greier. Du verden , det var kult.

 


Connect wit The factory on All photos: Alice Asplund/firmanavn.


KLADD – NOT FOR PUBLICATION.

Tlf med Asle: Følger opp med Eivind.

“Fall out of love” tentativ release ifm med at managementet avventer inviesteringspartner. I alle fall i løpet april.

Kladd. Første del er med de gyldne bildene fra videoinnspillingen. Sitater fra gutta, Eivind og/eller Asle og/eller Håvard.

Andre del er med de blå bildene, damen i sofaen. Sitater fra damen/skuespilleren og Kim André siden de spiller rollene.